Algemene informatie over de Adria camper

Deze camper staat vooral bekend om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dit is dus een zeer belangrijke reden waarom deze camper zo populair is onder liefhebbers. Ze leveren unieke designs samen met elegant design en een superieure kwaliteit. De campers worden in de Adria fabriek in het Sloveense Novo Mesto geproduceerd. Hoewel het bedrijf klein was begonnen heeft het zich in de afgelopen tientallen jaren toch naar een van de top posities van de Europees campermarkt weten te positioneren.

De verschillende modellen

De campers bied in het totaal vijf verschillende modellen aan namelijk de Coral, Matrix, Compact, Sonic en ook twee de bus campers namelijk de Twin en de Active. Wat de Twin en Active bus campers onderscheid van de andere modellen is dat deze voorzien zijn van een nieuwe cap boven de cabine is waardoor er dus een vloeiende overgang is tussen de cabine en de leefruimte. alle modellen zijn ook uitgebreid terug te vinden op adria camper

voordelen van de Adria camper

Een van de grootste voordelen van deze camper is de prijs kwaliteit verhouding. Die is uitstekend als u het met de huidige concurrentie vergelijkt die op de markt wordt aangeboden. Een ander groot voordeel is dat er verschillende modellen campers beschikbaar zijn dus dat er voor elke vraag wel een bijpassend aanbod te vinden is. Een andere reden dat deze kamper zo uniek maakt is dat het gaat om de details en dat de 55 jaar ervaring van het bedrijf heeft geleerd alle ruimtes op detail en met zorg in te delen. Dit is zowel terug te vinden als u van plan bent een camper te kopen of u van plan bent er een te huren. dit aanbod kunt u terug vinden op adria camper.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like