Apple reparatie Arnhem

Phone Today Arnhem is een bedrijf die voor een voordelige prijs met goede onderdelen je telefoon weer helemaal de oude maken. Ze verzorgen Apple reparatie Arnhem voor vele Apple toestellen. De onderdelen die ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Naast Apple telefoons kunnen ze nog veel meer merken maken. Bij deze merken moet je denken aan: Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG en Nokia. De mensen van Phone Today hebben al vele telefoons mogen maken en hebben hierdoor veel ervaring in opgedaan. Ze maken niet alleen schermen, maar ook batterijen en buttons van de telefoons.

telefoon

De website van Phone Today

De website van Phone Today ziet er goed uit. Je kan eenvoudig zien of ze jouw toestel maken. Je kiest je merk op reparaties pagina. Vervolgens krijg je een overzicht van alle modellen die ze maken. Als je op het model klikt dat jij in bezit hebt krijg je een overzicht te zien met de reparaties die mogelijk zijn en de kosten die hiervoor gerekend worden. Naast reparaties verkopen ze ook allerlei accessoires. Dit kunnen hoesjes zijn of opladers. Kabeltjes of oortjes hebben ze ook.

Winkel

Alle reparaties worden uitgevoerd in de winkel van Phone Today. Ze hebben hier alle spullen in opslag en alle benodigdheden voor de reparaties liggen ook in de winkel. Ook kan je in de winkel de accessoires voor je toestel kopen. Ze hebben van ieder merk die ze maken ook opladers en telefoonhoesjes.

Tags:

You Might Also Like