28 oktober 2021

Container transport beschikbaar!

2 min read
ksztransport-logo

Bent u al een lange tijd geïnteresseerd geweest in container transport? of ken jij er niks van en wilt u er veel meer van weten omdat jij die richting op gaat? dan zit je hier goed! Container vervoer is niet voor niets een lastige klus, ze zijn zwaar en vergen professionaliteit. Je wilt niet dat je container de boot mist in de haven van bijvoorbeeld Rotterdam of Antwerpen, daarom moet jij bij TSV transport een kijkje nemen als je je spullen wilt laten vervoeren. 

Transport   

Wil jij een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in het vervoeren van zeecontainers naar verschillende havens in europa, denk hierbij aan de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Dan is TSV transport een goede optie, ze zorgen ervoor dat alles op tijd aankomt en kunnen zelfs op locatie en tijd afleveren. Ze zorgen voor een veilige vervoer van jou goederen en kunnen zelfs gevaarlijke goederen vervoeren. 

Mogelijkheden

De mogelijkheden van de container transport bij TSV transport zijn groot, zo hebben ze containers van 20’ 30’ 40’ en 45’ die ze kunnen laten vervoeren ,over welke maat je nodig hebt om jouw goederen te laten vervoeren kun je op hun website meer vinden. Het vervoeren wordt gedaan door professionele chauffeurs die strenge regels hebben die gelden in het containertransport, ook hebben ze allemaal een geldig rijbewijs. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen (ook wel ADR-goederen) is ook mogelijk bij TSV transport, er wordt dan een nog duidelijkere plan van aanpak opgesteld voor het vervoeren van de goederen om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke stoffen lang ergens stil staan en er iets mee kan gebeuren.  Intern haven verkeer is mogelijk, als jij op lange afstand een afspraak maakt bij TSV transport kunnen ze wat regelen. Lijkt dit je wat? Neem dan een kijkje op de website!