De plek voor al jouw messing bestellingen

Messing heeft erg veel toepassingen. De legering van koper en zink is goed bewerkbaar en eenvoudig te onderhouden. Er zijn veel messing producten en halffabricaten verkrijgbaar. Ben jij benieuwd of messing ook het juiste materiaal is voor wat jij voor ogen hebt? Dan is het verstandig om contact op te nemen met iemand die alles weet over metalen. Niet alleen kun je dan al je vragen stellen over messing, ook krijg je het beste advies over wat er nodig is voor jouw project.

Verschillende messing legeringen

Wil jij weten waar je moet zijn voor al jouw messing producten en halffabricaten? Neem dan eens contact op met een messing groothandel. Deze heeft alle expertise in huis om je te adviseren over alles wat met messing te maken heeft. Of je nou op zoek bent naar een specifiek product, of dat je advies nodig hebt over verschillende legeringen, een groothandel kan je verder helpen. Er zijn verschillende legeringen messing verkrijgbaar, die elk hun eigen eigenschappen en toepassingen hebben. Door de juiste legering te kiezen, krijg je het beste resultaat. Zo is messing Ms58 uitermate geschikt om te verspanen, terwijl messing Ms63 koud erg goed vervormbaar is.

Halffabricaten of producten op maat

Een messing groothandel kan je niet alleen adviseren over het kiezen van de juiste legering, maar kan je ook alles vertellen over mogelijke halffabricaten. Zo leveren ze vlakke platen, hamerslagplaten, u-profielen, t-profielen, buizen en nog veel meer. Ook als je een ontwerp of idee in je hoofd hebt, dat niet standaard in het assortiment is opgenomen denken ze graag met je mee. Materialen kunnen voor je op maat gemaakt worden en kunnen worden voorzien van beschermfolie. Uiteraard leveren ze alleen producten met de hoogste kwaliteit, zodat je altijd de beste materialen voor jouw projecten hebt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like