28 oktober 2021

Blitse accessoires voor dit najaar

2 min read

Nu de versoepelingen van het corona virus ons wat meer ruimte geven om de stad in te gaan en andere mensen te zien is het weer tijd geworden om jouw beste outfits uit de kast te halen. We weten niet wat het najaar voor ons in het verschiet heeft, maar één ding is zeker: jij gaat er op jouw beste uit zien. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder om achter de nieuwste modetrends te komen.

Draag een riem die in het oog springt

Voor zowel mannen als vrouwen wordt het dit najaar mode om statements te maken met hun outfits. Dit kan je op een aantal verschillende manieren doen. Eén hiervan is door een opvallende riem te dragen. Ook hier heb je weer verschillende manieren voor om deze trend jezelf eigen te maken.

Zo kan je ervoor kiezen om een riem te dragen met een dier – dit najaar is het namelijk helemaal hot en happening om ‘dicht bij’ het dierenrijk te staan. Je ziet nu al tijgerkoppen, olifantenhoofden en bijen die worden verwerkt in het ontwerp van de gesp.

Als dit een te heftige ontwikkeling voor jou is kan je het ook op een subtielere manier aanpakken. Je kunt namelijk ook al het gewenste resultaat bereiken door simpelweg een riem te kopen met het logo van een vooraanstaand modemerk. Denk hierbij aan een Gucci riem, een riem van Hermes of Chanel.

Ook jouw schoenen moeten opvallend zijn

Het kan dit najaar niet groots genoeg. Laat vooral zien wat jouw style is door een paar gave sneakers te dragen. Of ga juist compleet de andere kant op door een klassieke weg in te slaan. Je kunt namelijk ontzettend goed casual chique schoenen dragen die bij veel verschillende outfits passen.

Probeer eens Dsquared schoenen te stylen met een mooi paar jeans of pantalons. Op het moment dat jij de deur uit stapt in de ochtend ben je niet meer te houden. Ga voor een opvallend glanzend exemplaar of juist nette schoenen in een opvallende print.

Als je niet helemaal comfortabel bent bij het dragen van nette schoenen dan kan je misschien beter kiezen voor sneakers van hetzelfde merk. Hier kan jij namelijk jouw hart ophalen. Dsquared is een behoorlijk sportief merk en hierdoor vallen de modellen bij vrijwel iedereen in de smaak.

Probeer deze twee trends eens met elkaar te combineren en kijk hoe jouw Outfit Of The Day eruit ziet. Hoe dan ook: je zult er vast en zeker volgends de laatste modetrends bijlopen!