9 december 2021

Een basic safety refresher training

De basis safety training, oftewel BST, is geschikt voor scheepsbemanning en hier worden zij de basis van veiligheid getraind. Bij de Basic safety refresher training van GS4 veiligheidstrainingen wordt de kennis van de basistraining opgefrist en wordt de theorie herhaald. Zo ben je weer up to date op het vlak van de kennis en ben je weer een veilige zeevaarder. De Basic safety training is een speciale maritieme training en altijd fijn om te hebben als je je regelmatig op zee bevindt. Bij G4S veiligheidstrainingen is de basis- en herhalingstraining van de BST te volgen.

Specificaties Basic safety refresher

Deze herhalingscursus voor Basic Safety training kun je volgen bij G4S. Deze herhaling duurt twee dagen en daarna ontvang je een certificaat dat 5 jaar lang geldig is. Het certificaat is STCW gecertificeerd en de cursussen worden gegeven op de G4S locatie in Heerenveen. Het programma heet Veiligheid aan Boord. Hierbij wordt je kennis van de BST opgefrist en heb je voor de komende 5 jaren weer een certificaat. Voor een mooie prijs krijg je een goede cursus, het lesmateriaal, koffie, thee en lunch en daarnaast een 5-jarig certificaat.

Eisen Basic safety refresher cursus

De Basic Safety refresher cursus, net zoals de Basic safety training is geschikt voor scheepsbemanning. Denk hierbij aan vaste bemanning, incidentele bemanning en opstappers. Je mag de cursus pas doen als je een geldige medische keuring hebt, namelijk de Seafarer Medical certificate. Deze moet je voor de cursus kunnen aanleveren en dan mag je aan de cursus meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *