26 januari 2022

Epoxy voor elk type vloer

De mooi houden van een vloer zorgt bij menig huisbezitter voor hoofdbrekens. Wie net een laminaatvloer heeft gelegd in zijn woonkamer, is megalomaan bezig om krassen te voorkomen. Stoelen worden van viltjes aan de pootjes voorzien, iedereen moet de schoenen uit en de kat blijft voortaan in de garage. Maar het is onvermijdelijk. Op een kwade dag zit er een heel klein steentje onder het vilt van een stoelpoot. En zodra je hem naar achter schuift…. daar is hij: de eerste kras op je o zo prijzige laminaatvloer. Voor andere soorten vloeren gelden er andere bedreigingen. Een garagevloer is niet zo belangrijk als het laminaat in de woonkamer, maar toch wil je niet dat er onuitwisbare olievlekken op terecht komen. Helaas heeft uw partner en zijn dochter als nieuwe hobby om aan oude Puchjes te sleutelen. Voor al deze problemen, die de ware huiselijke perfectionist 's nachts wakker houden, is er gelukkig één oplossing. Deze oplossing luistert naar de naam Epoxy!

Een Epoxy vloer is tegen alles bestand

Bij Mr. Boat kunt u Epoxy-producten aanschaffen waarmee u van uw vloer een Epoxy vloer maakt. U kunt hiermee zelf aan de slag. Met Epoxy kunt u een professionele tweelaags Epoxylaag op uw vloer aanbrengen. Voor schone ondergronden is hierbij geen primer nodig. Het resultaat van een Epoxyvloer is een slijtvaste vloer. Tevens is een Epoxyvloer bestand tegen alle mogelijke teisteringen. Denk aan olie, vet, benzine, reinigingsmiddelen en andere chemicalien. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om een aantasting van uw garagevloer. Voor het laminaat in de woonkamer geldt dat ook op een Epoxyvloer krassen kunnen komen. Deze zijn echter veel minder zichtbaar dan wanneer deze op een onbehandelde vloer ontstaan.

Een verrassende toepassing van Epoxy

Epoxy is niet alleen geschikt voor het beschermen van vloeren. Epoxy giethars heeft als verrassende toepassing dat u er hele creatieve kunstuitingen mee kunt maken. Bij Mr. Boat kunt u ook Epoxy giethars kopen. Mogelijke artistieke toepassingen van Epoxy giethars zijn bijvoorbeeld het maken van sierraden, het afgieten van schilderijen en foto's, het maken van orgonites en het vervaardigen van river tabels. Voor nadere verduidelijking van deze projecten, moet u even naar afbeeldingen zoeken met uw favoriete zoekmachine. Stuk voor stuk zijn het verrassende en leuke projecten om met Epoxy eens te proberen. Of u nu een Epoxy vloer wil of een nieuw artistiek project op de korrel hebt, denk voortaan eens aan Mr. Boat en ontdek welke Epoxy producten zij in hun assortiment hebben opgenomen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *