Fashion trends van dit moment

In dit artikel bespreken we de leukste fashion trends van deze winter. Lees dus snel verder voor de leukste inspiratie! Kijk voor meer informatie op expresswear.nl.

Bruin is het nieuwe zwart

Allereerst is de nieuwe mode kleur van deze winter bruin. Bruin is echt het nieuwe zwart. Zowel in de modewinkels als op de catwalk is er steeds meer bruin te zien. Bruin is een ideale kleur om te combineren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende tinten bruin met elkaar combineren. Het is ook leuk om te werken met verschillende materialen waarin bruin terugkomt. 

Jurken en rokken

Een opvallende trend dit najaar is dat de jurken en rokken steeds langer worden. Dit betekent niet dat er helemaal geen korte rokken meer zijn, maar we zien wel steeds meer lange exemplaren. Zo zien we bijvoorbeeld veel rokken die tot over de knie vallen, zoals een Tramontana jurkje. Ook de maxi-jurk is weer helemaal trendy. 

Ruiten en dieren

Als we kijken naar patronen zien we dit najaar veel ruiten terugkomen. De ruit kan je dit seizoen met alles combineren. Zo kun je de ruit combineren met een bloemmotief, andere ruitpatronen of contrasterende kleuren. Niks is te gek! Het is juist leuk als het vloekt, dit maakt het creatief en interessant! Naast de ruit, zien we ook veel dierenprints deze winter. De panterprint en slangenprint zijn bijvoorbeeld erg populair. Daarnaast is er dit jaar ook een nieuwe dierenprint namelijk, krokodillenleer. Deze print is iets minder uitgesproken dan de andere dierenprints. Het is namelijk meer een motief dat je ziet in het leer. Het is dus subtiel, maar toch net even anders dan gewoon leer.

Leer

Ook leer is een veelgebruikt materiaal dit seizoen. We zien veel leer op de catwalk in de vorm van leren lange jassen en blouses. Dit is overigens niet altijd echt leer, maar in veel gevallen ook namaakleer. 

You Might Also Like