26 januari 2022

Gehoortoestel aanschaffen

gehoortoestel

Laat uw leven niet beïnvloeden door een slecht gehoor en schaf hiervoor een goed gehoortoestel aan. Op diverse manieren is het mogelijk om aan zo een apparaat te komen, maar mijn advies is, laat hier een audicien bij komen. Deze specielast kan met diverse audiologisch apparatuur onderzoeken of er sprake is van een gehoorbeperking. Dit onderzoek zal door middel van een audiogram worden uitgevoerd.

Vanaf het moment dat mijn man een hoortoestel heeft gekregen, heeft hij weer het hoogste woord. Hij kan nu weer aan de gesprekken deel nemen op een verjaardag en dat is wel zo fijn. Voorheen zat hij stil in een hoekje, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen.

De vele voordelen van een gehoortoestel

Vanaf het moment dat mijn man een hoortoestel kreeg zag je hem opbloeien. Voorheen was hij erg in zichzelf gekeerd, maar daar is nu niks meer van te merken. Hij kan weer zijn moppen vertellen op verjaardagen en aan gesprekken deelnemen. Ook op zijn werk gaat het een stuk beter, nu hij de middelen heeft om ook tijdens een vergadering de gesprekken goed te kunnen volgen.

Phonak bestaat al meer dan 70 jaar en heeft in al die jaren niet stil gezeten. Het assortiment is in die periode ook flink toegenomen. Vooral de techniek is erg veranderd. De apparaten zijn nu nog beter en kunnen zichzelf aanpassen in drukke ruimtes. Wil jij hier meer informatie over hebben, bekijk dan de website, of neem contact op met een audicien bij jou in de buurt.