Gelukkig met mijn vouwgordijnen

Ik woon in een oude boerderij die ik samen met mijn man helemaal opgeknapt heb. Heel graag wilde ik nog mooie vouwgordijnen voor de grote boerderijramen hebben. Echt mooie, stoffen vouwgordijnen die ik elektrisch kan bedienen. Het zijn namelijk nogal oppervlaktes die wij hebben aan vierkante meters raam. Na een pittige zoektocht kwam ik hier terecht. Veel keuze uit stoffen en kleuren en de mogelijkheid voor de elektrische bediening. Zeker als mijn man en ik ouder worden dan wil ik dat alles zo licht mogelijk te bedienen is. De grote afmetingen zorgde er wel voor dat het maatwerk werd, dat vond ik helemaal niet erg. Het moest gewoon goed gebeuren.

Levering en montage

De levering en montage gingen vlekkeloos, het paste allemaal precies en in een ochtend hing alles zoals ik wilde. De bediening was eenvoudig van de vouwgordijnen. Die avond zaten mijn man en ik aan een wijntje en genoten van onze aanwinst. Het was trouwens ook nog het laatste stukje van de boerderij die we nog moesten doen. Dus nu begint het grote genieten. Mijn complimenten voor deze site en de service. Top geregeld!

Tags:

You Might Also Like