Het effect van een mindfulness training

Ik leerde om te genieten van kleine dingen en het was een opluchting te ontdekken dat ik niet de enige ben, velen van ons delen dezelfde problemen.

Voorafgaand aan de training ‘mindfulness training op het werk‘ had ik niet echt een idee wat me te wachten stond. Na alles wat ik geleerd heb tijdens de training zou ik het iedereen willen aanraden het te doen. Het helpt je niet alleen op het werk of in de werksfeer met collega’s. Maar ook in de relationele sfeer thuis, met familie en vrienden.

Het heeft mij geholpen een gezonder en meer doelgericht leven te leiden. Mindfulness betekent leven in het moment, bewust zijn van je gevoelens zonder te oordelen of direct uit emotie te reageren.

In het verleden vergat ik dat nog wel eens, door alle drukte om mij heen, onnodige stress, chaos, haast, enzovoort.

Mijn hoofd is nu opgeruimd waardoor ik meer ruimte heb heldere beslissingen te maken. Ik zit beter in mijn vel, straalt dat uit naar de mensen om mij heen. Ik slaap beter en daardoor heb ik meer energie.

Mooi, hoe een training je op een korte termijn al zoveel terug kan geven. Ik kijk nu al uit naar een vervolg training.

Tags:

You Might Also Like