26 januari 2022

Hoe sluit ik een zakelijke lening af?

Het afsluiten van een zakelijke lening kan heel riskant zijn in de ogen van een ondernemer. Het moet namelijk terug betaald worden met een extra krediet over het geleende geld. Toch heeft het afsluiten van een zakelijk lening een boel voordelen. Ook ik heb een zakelijke lening afgesloten en voor een startende onderneming heeft het een boel voordelen. Door middel van dit artikel wil ik de jonge ondernemers de voordelen van een zakelijke lening wijzen en vooral voor de startende ondernemers die onlangs zijn gestart hem hun onderneming. 

Zakelijke lening

Door middel van een zakelijke lening kunt u een geldbedrag lenen bij een specifieke bank. Dit geld kan gebruikt worden om uw onderneming een boost te geven. Voor het afsluiten van een zakelijke lening, moet uw bedrijf voldoen aan een aantal eisen. Zo moet uw onderneming minimaal 1 jaar zaken doen. Het is dus mogelijk om als startende ondernemer geld te lenen, mits het bedrijf een minimale omzet van 50.000 euro realiseert per jaar. Dit is ook een eis van de bank, voordat er geld geleend kan worden. Het bedrijf moet dus minstens een jaar actief zijn en een jaaromzet van 50.000 behalen. Ook moet er rekening gehouden worden met de renteaflossing die boven het geleende bedrag komt te staan. Geld lenen is namelijk niet gratis.

Voordelen zakelijke lening

Het afsluiten van een zakelijke lening heeft verschillende voordelen. Door middel van een zakelijke rekening heeft u de financiering in huis om gericht te investeren. Met behulp van extra geld kunnen ondernemers hun bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Een ander voordeel van een zakelijke lening is dat de aanbieder flexibel zijn als het aankomt op de aflossing. De aflossing ligt voor een groot deel in uw eigen handen en als het bedrijf aan de voorwaarden voldoet, kunne hoge bedragen geleend worden.

Zakelijke lening vergelijken

Er zijn verschillende banken die een zakelijke leningen aanbieden. Het is een kwestie van de juiste aanbieder kiezer. Dit hangt af van de hoeveelheid geld wat u wilt lenen en hoeveel transacties u jaarlijks heeft. Tevens ligt het ook aan hoe lang uw onderneming actief is binnen de markt. Zakelijkbankieren.nl is een website waar u verschillende aanbieders kan vinden. U krijgt een duidelijk overzicht van de leningen die beschikbaar zijn en waar de onderneming aan moet voldoen. Op basis van deze informatie kunt u de beste zakelijke lening kiezen met de minste rente. Zo kunt u effectief lenen en uw onderneming voorzien van extra geld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *