http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/

http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ is een specialist in schoonmaken. Het bedrijf is al ruim 30 jaar actief in Eindhoven en omstreken en doet veel opdrachten voor zakelijke klanten. Daarbij gaat het om kantoren, recreatie, scholen, industrie en de zorgsector. http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ zorgt ervoor dat er voor deze klanten perfect wordt schoongemaakt. De schoonmakers van het bedrijf staan bekend vanwege hun enorme inzet. De slogan van het bedrijf is ‘gewoon schoon is niet schoon genoeg’. Dat wordt dagelijks waargemaakt. Tot de algemene werkzaamheden behoren de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, waar men op kantoren zelf niet aan toe komt. Maar het bedrijf heeft ook een aantal specifieke vakgebieden.

Schoonmaak bij calamiteiten

Een extra service van http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ is de hulp die geboden wordt als er een calamiteit heeft plaatsgevonden. Bij calamiteiten moet je denken aan brand of een overstroming. Die kan veel schade veroorzaken. De schoonmakers van http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ worden in dat soort situaties ingezet om de werkplek zo snel als mogelijk weer in een goede staat te krijgen. De inzet van de schoonmakers is niet gebonden aan de normale werktijden. Als het nodig is zijn zij ook bereid om de handen ’s nachts en in het weekeinde uit de mouwen te steken.

Kozijnreiniging en -conservering

Een specialisme van http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ is het onderhoud aan gevels. Met name kozijnen kunnen onder invloed van licht, vuil en de weersomstandigheden na verloop van een grauwe uitstraling krijgen. Ze worden dof en krijgen een gelige kleur. Door dit op een strategische manier aan te pakken kan je gevel er weer als nieuw uitzien. Dat gebeurt in twee stappen. Eerst wordt de gevel van je bedrijfspand geïnspecteerd. Op basis van die inspectie wordt een plan van aanpak gemaakt. Als je daarmee akkoord bent zal http://www.j-sbedrijfsdiensten.nl/ de gevel schoonmaken zoals afgesproken in het plan van aanpak. Gevelreiniging is onderdeel van een meerjaren onderhouds programma.

You Might Also Like