26 januari 2022

Huur een pianist voor feesten en partijen

Muziek kan op een borrel, feestje, huwelijk of bedrijfsevenement eigenlijk niet ontbreken. Een veelgevraagd soort artiest is een pianist. Maar de ene pianist is de ander niet.

Verschillende soorten entertainment

Smaken verschillen en gelukkig houdt boekingsbureau Evenses hier zeer goed rekening mee. Wat bij het ene feestje helemaal in de smaak valt, kan bij het andere feestje net wat ‘too much’ zijn.

Klassiek

Zo kun je voor een feestje waar rustige achtergrond muziek op zijn plaats is kiezen voor een klassieke pianist, die niet op de voorgrond treedt, maar uitstekend werkt voor een prettige sfeer.

Pop- of jazzpianist

Mag er wat meer gebeuren dan klassieke achtergrond muziek, dan is het altijd leuk om te kiezen voor of een poppianist of een jazzpianist. Een pop- of een jazzpianist maakt echt het verschil op je feest, evenement of borrel. Muziek maakt de mens vrolijk, dus dat zal gezellige sfeer ten goede komen. 

Pianist-entertainer

Ben je van plan om er echt een feestje van te maken, dan ben je bij de pianist-entertainer van Evenses aan het goede adres. Je kan er vanuit gaan dat dan alle voetjes van de vloer gaan en de mensen eigenlijk niet meer naar huis willen.

In goede handen

Mocht je van plan zijn een pianist naar keuze te willen boeken voor je feestje, dan willen wij je nog benadrukken dat de artiesten van Evenses professioneel zijn en ervoor zorg dragen dat alles soepel verloopt. Zij zorgen zelf voor hun digitale piano, maar is er voorkeur voor een traditionele piano, of zelfs een vleugel, dan kan dat ook worden verzorgd.