28 oktober 2021

Laptop rugzakken

2 min read

Praktisch, makkelijk mee te nemen, mooi, functioneel en comfortabel: dit is waar een rugzak voor staat. En wanneer je een laptop met je mee moet nemen, dan is het natuurlijk wel zo fijn dat een tas aan deze eisen voldoet. Kies er daarom voor om je laptop mee te nemen in een toffe rugtas.

Verschillende formaten laptop rugzakken

Wanneer je graag een laptop kwijt wilt in je rugtas, dan is het belangrijk om te letten op de grootte en afmetingen van je laptop en het formaat van de tas en het laptopvak. Wanneer het laptopvak een stuk groter is dan de laptop zelf, dan zal de laptop gaan schuiven en daardoor verliest het laptopvak zijn beschermende werking. En een laptopvak dat te klein is gaat natuurlijk ook niet werken… Zoek daarom goed uit wat het inchformaat van jouw laptop is alvorens je op zoek gaat naar een geschikte laptop rugzak. Op vele online tassen verkoop websites kun je filteren op het formaat van jouw laptop, zodat er alleen tassen worden laten zien waar jouw laptop in zal passen. Zo ook op marington.nl

Functioneel, maar ook mooi

Dat een laptoprugzak functioneel is, is dus wel duidelijk. Maar naast functionaliteit, is het natuurlijk ook wenselijk dat zo’n tas er mooi uitziet. Kies daarom voor een canvas tas in een tof kleurtje of een gave print, of ga voor een prachtige lederen laptoptas in een neutrale kleur. Daar heb je 100% zeker weten ontzettend lang plezier van! En wanneer je je laptop niet mee hoeft te nemen, dan komt de tas ook zeker van pas! Een backpack is ideaal tijdens een dagje dierentuin, het shoppen of een bezoek aan een toffe stad.

Neem je laptop in een rugtas mee naar de koffietent waar je graag even een uurtje wilt werken, of neem de tas mee naar school, het kantoor of een zakelijke meeting. Met een laptop rugzak zit je altijd goed!