26 januari 2022

Lekker weg in de winter

winterzon

Iedereen verlangt ernaar om ook in de winter te genieten van de lekkere zomerzon, helaas moet er dan nog een paar maanden worden gewacht. Maar je kunt de winterzon natuurlijk wel opzoeken, heerlijk op het strand met een drankje in je hand geniet van je van het warme weer. Maar waar kun je naar toe om in de winter ook van de warmte te genieten, je hoeft niet perse heel erg ver te reizen. Ook in Europa zijn er landen waar het in de winter aangenaam vertoeven is, neem bijvoorbeeld de Canarische Eilanden die tot Spanje behoren. 

winterzon

Parel van de Cariben

Bekend van salsamuziek, rum, sigaren en niet te vergeten de Amerikaanse oldtimers, helaas is Cuba wel aan het veranderen dus zoek snel de winterzon op nu het nog lekker authentiek is. Aan de noordkust vind je de prachtigste stranden, Varadero is een bekende badplaats van Cuba. Aan de oostkust heb je ook schitterende stranden bij Playa Guardalavaca, tijd om je handdoek neer te leggen een cocktail te drinken en even helemaal bij te komen. De stress van het dagelijks leven zal je hier snel vergeten, met een bruine tint om niet te vergeten.

Geniet van het prachtige Egypte

Niet te warm maar wel heerlijk op vakantie naar Egypte, een temperatuur van 22 graden dus nog niet te warm om ook naast het strand een beetje actief bezig te zijn. In een paar uur sta je al met je voeten lekker in de zee, tijd om een heerlijke duik te nemen. Het land is perfect om een combinatie te proeven van luieren op het strand, en de prachtige culturele hoogtepunten te bekijken als Luxor en Cairo. Zoek je een plaats waar cultuur en strand samenkomen dan ben je in Alexandrië op zijn plaats, de Nijlvallei zorgt voor een overstroming van van culturele pareltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *