26 januari 2022

Leren jasje voor mijn vriend kopen

Voor de kerst van mijn vriend was ik op zoek naar de mooiste leren jas heren, waar hij helemaal weg van zou zijn. Hij was al even op zoek naar een leren jas, maar door onze drukke agenda, hadden we nog niet de tijd gehad om echt grondig op zoek te gaan. Ik besloot dus de zoektocht verder te zetten en een leren jas te kopen voor Kerst. Nu wist ik al exact wat hij wou, dus kon gemakkelijk zelf verder zoeken. Uiteindelijk heb ik de ideale leren jas gevonden op de website versano.nl. Het was exact dat jasje dat hij zocht, dus heb ik het direct gekocht. Het was vrij last-minute, maar toch werd het nog op tijd geleverd voor Kerst.

Onze after-sale ervaring

Onze ervaring na de aankoop was erg goed, we waren zeer tevreden. Het leer van het jasje is zacht en kwalitatief, dus we hebben niet te klagen, we zijn echt tevreden en zouden onze aankoop zo herhalen. Onze favoriete shop voor onze leren jassen hebben we aldus gevonden. De levering en afrekening ging zeer vlot, zonder problemen en slechts in enkele minuten was het aankoopproces al afgerond, ik heb aldus geen problemen gehad.