26 januari 2022

Loungebanken voor buiten

Opzoek naar loungebanken voor buiten? Bij DutchRivièra vind u kwalitatieve loungebanken die het hele jaar buiten kunnen staan en ook nog eens mooi blijven!

Bij DutchRivièra kunt u er zeker van zijn dat u mooie loungebanken voor buiten ontvangt. U wordt ook bij het gehele proces van de productie betrokken, zodat u zelf kunt zien u wij te werk gaan. Ook staan wij altijd open voor eigen inbreng en ideeën. Wij zijn van mening dat een design tuinmeubel geen fortuin hoeft te kosten, het moet wel betaalbaar blijven. Bij ons is dat gelukkig het geval. Onze loungebanken kunnen het hele jaar buiten staan, voor in de winter krijgt u de hoezen helemaal van ons. Interesse? Maak nu een afspraak!

Ervaring met loungebanken van DutchRivièra

Zelf heb ik afgelopen zomer twee grote loungesets aangeschaft van DutchRivièra. Ik ben erg blij met het resultaat en ook met de goede service die zij hebben verleent. Mijn man en ik werden vanaf het begin tot eind betrokken bij de productie. Het was erg fascinerend om te zien en om mee te kijken. Ook was erg fijn dat we zelf nog mee konden denken qua indeling. Als u ook opzoek bent naar kwalitatieve loungesets voor een goede prijs dan zou ik DutchRivièra u zeker aanraden!