Mijn droomhuis aan het strand gevonden dankzij makelaar Scheveningen!

Ik heb altijd al dichtbij het strand willen wonen, dus toen ik een huis wilde kopen, zocht ik naar een makelaar Scheveningen. Na een tijdje zoeken en rondvragen, heb ik via WONEN Makelaars mijn droomhuisje aan het strand gevonden!

Mooi huis en meteen een bod uitgebracht!

Na het dagelijks stalken van het woningaanbod op de website van WONEN Makelaars, zag ik na een paar maanden ineens een prachtig huis voorbij komen, nog geen tien minuten lopen van het strand! Ik sprong een gat in de lucht toen ik ook nog eens zag dat de vraagprijs onder mijn budget zat. Ik belde dus gelijk WONEN Makelaars op en de makelaar Scheveningen met wie ik te maken kreeg, was heel aardig aan de telefoon. Ik kon meteen de volgende dag komen bezichtigen maar eigenlijk wist ik het al: dit huis wilde ik! Ik bracht daarom ook meteen een bod uitgebracht en gelukkig werd dit vorige week door de verkoper geaccepteerd. Ik kan nu echt mijn geluk niet meer op en kan niet wachten tot ik de sleutel in mijn handen krijg! Ik wil graag de makelaar bedanken omdat hij alles zo vlotjes geregeld heeft en ik ben blij dat ik mijn huizenjacht nu stop kan zetten.

Tags:

You Might Also Like