Narrowcasting interne communicatie

Werk jij bij een groot bedrijf en zoek je een nieuwe manier om zo goed mogelijk te communiceren? dan eindigt je zoektocht hier dankzij narrowcasting interne communicatie

Bij Screenlink begrijpen ze als geen ander hoe ingewikkeld het is om een goede communicatie te hebben als groot bedrijf. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht, namelijk Narrowcasting. Hierbij wordt een speciale software gebruikt om bepaalde informatie uit te zenden op verschillende beeldschermen. Dit kan gaan van het tonen van informatie, tot nieuwe afspraken en zelfs de huidige agenda van het bedrijf. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden dat er voor iedereen goed zou zijn om dit aan te schaffen.

Verschillende soorten

Screenlink heeft verschillende soorten software ontwikkeld, wanneer het je uitlegt wat het einddoel van het bedrijf is wordt de juiste software gekozen. wanneer dit is vastgesteld kan je heel eenvoudig bepalen wat er op de schermen vertoond wordt. Bijvoorbeeld of er foto’s, filmpjes of informatie op de borden te zien zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze manier van contact/informatie. Doe dan vooral meer research, dit kan op de website maar je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met Screenlink zelf. Als je wilt weten hoe dit werkt kunnen ze zelfs een duidelijke demonstratie van de gekozen dienst laten zien.

Tags:

You Might Also Like