Parasol horeca

Als jij weleens in de stad komt of wat drinkt op een terrasje, dan ken je ze wel: die heerlijke grote parasols. Ik vind het altijd heerlijk om daar onder te zitten en te genieten van een heerlijk wijntje. Ik wilde dit thuis ook graag, maar ik kon deze parasols nooit ergens vinden. Totdat ik bij toeval op de site van Xterior.nl kwam. Daar vond ik deze parasols!

Parasols in alle soorten en maten


Bij Xterior.nl verkopen ze parasols in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Maar ook hebben zij verschillende groottes. Ik heb gekozen voor een grote, ronde parasol. Daarnaast heb ik ook nog verwarming en verlichting besteld voor de parasol. Nu kan ik dus ook ‘s avonds of als het wat kouder wordt buiten blijven zitten. Ik vind dit altijd erg gezellig.

Bestellen


Het bestellen van mijn gewenste spullen ging heel eenvoudig via de site van Xterior.nl. Ik kreeg al snel een bevestiging per mail en de spullen werden op het afgesproken moment geleverd. De spullen kon ik eenvoudig in elkaar zetten en ik ben hier op de dag van vandaag erg blij mee. Ik heb de parasol nu een jaar en wij gebruiken hem vaak! Echt een aanrader dus!

Bron: parasol horeca te koop

Tags:

You Might Also Like