Puien aluminium

Bent u op zoek naar een geschikt puien aluminium? Kozijnmaatwerk beschikt over de mooiste schuifpuien. Kozijnmaatwerk verkoopt een ruim assortiment aan schuifpuien. De schuifpuien bevatten een vijfpuntsluiting. Ook bevatten die inbraakwerend SKG voor de veiligheid van uw huis. Het merk wat wij gebruiken voor onze schuifpuien is Aliplast. De schuifpuien zijn handig te gebruiken en u kunt zelf kiezen uit het aanbod hoe u wilt dat de schuifpuien open gaan.

Aanbod

U heeft keuze uit tweedelige en driedelige schuifpuien. Er zijn 3 tweedelige schuifpuien. een van die schuifpuien heeft twee schuivende delen. De twee andere tweedelige schuifpuien hebben 1 verschuivend deel naar rechts of naar links. De 6 verschillende driedelige schuifpuien bestaan uit verschillende formaties van vaste en verschuivende delen. Alle schuifpuien beschikken over een slot die via binnen en buiten op slot te draaien is. Er bestaan 7 standaard kleuren waarin u de schuifpuien kunt bestellen. Daarnaast heeft u nog keuze aan een groot aantal andere kleuren.

Als u nog een vraag heeft over de schuifpuien of over iets anders, kunt u terecht bij de veelgestelde vragen of een mailtje sturen naar info@kozijnmaatwerk.nl

Tags:

You Might Also Like