Stalen schuifdeur laten plaatsen

Is je huis aan iets nieuws toe? Of wil je een element toevoegen? Kies dan voor een stalen schuifdeur! Dit geeft je huis wat meer karakter. Voor een stalen schuifdeur moet je bij Maco-design zijn. Het is een bedrijf met allemaal vakmensen die op een ambachtelijke wijze voor je aan de slag gaan. Ze hebben de passie om voor jou iets te creëren dat je nog nooit hebt gezien. Een schuifdeur kun je ook inzetten voor bijvoorbeeld als oplossing in je kantoor.

Stalen schuifdeur op maat

Een schuifdeur scheelt je best wel aardig wat ruimte. De deuren schuiven voor elkaar langs waardoor ze geen extra ruimte in beslag nemen zoals bij een openslaande deur. Schuifdeuren zijn niet bevestigd met scharnieren maar met een rail aan de bovenkant van de deur. De stalen schuifdeuren worden vaak gebruikt om een ruimte af te sluiten bij een vergadering of gesprek en hij kan juist heel makkelijk open bij feestjes of etentjes.

Wil jij nou ook zo’n mooie stalen schuifdeur? Neem dan vandaag nog contact op met Maco-Design of kijk op de website voor meer informatie want ze doen nog veel meer dan alleen stalen schuifdeuren!

Tags:

You Might Also Like