Tamigo maakt de beste software personeelsplanning horeca

Heb je een horecazaak waarbij je graag een goed personeelsrooster wilt hebben. Maak dan gebruik van de software personeelsplanning horeca die ontwikkeld is door Tamigo. Dit is namelijk een software die zeer handig in gebruik is. Zo kan je eenvoudig alle roosters zien van alle werknemers, en kun je op deze manier eenvoudig vrij vragen, diensten ruilen/overnemen, verlof aanvragen, etc, zonder enig gedoe. Hierdoor heb je nooit meer gedoe met roosters en verlopen de dagen qua personeel vlekkeloos.

software personeelsplanning horeca

Ook handig voor werkgevers

Natuurlijk is het handig voor werknemers om hun roosters goed te kunnen zien, maar wat voor voordelen heeft het aan de werkgeverskant? Tamigo heeft hier ook veel voordelen voor. Zo kan je vele dingen zien over de loonkosten en kan je de loon percentages op de winst van een avond zien. Verder is er ook veel te besturen over betalingen van salarissen, en heb je als werkgever zegging over bijvoorbeeld het wisselen van uren. Je hebt dus de volledige macht over het hele systeem en kan het dus naar het bedrijf doende laten werken.

Een hoog klantbeoordeling

Doordat Tamigo al bij vele bedrijven wordt gebruikt, heeft dit bedrijf al veel recensies op zijn naam staan van al deze bedrijven. Zo zijn deze zeer positief en zijn alle bedrijven zeer tevreden over het goed werkende programma.

Tags:

You Might Also Like