Tip voor een goede telefoonzaak in Arnhem

Heb je jouw telefoon laten vallen en is jouw telefoon door de val kapot gegaan? En ben je daarom ook op zoek naar telefoonzaak Arnhem om een goede telefoons zaak te vinden die jouw telefoon kan maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Vidaphone. 

telefonie

Al meer dan 12 jaar ervaring

Headphone heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van telefoons en tablets. De service die het bedrijf aanbiedt wordt aangeboden in de winkel gelegen aan de Kronenburgpassage in Arnhem. het bedrijf staat garant voor een perfect dienstverlening, aantrekkelijke tarieven en een goede persoonlijke benadering. Je kunt bij vragen altijd contact met bedrijf opnemen om advies te krijgen van een van de deskundige monteurs. 

Zonder afspraak binnenlopen en een snelle service

Het is bij Vidaphone mogelijk om zonder afspraak een bezoek te brengen aan de winkel om jouw telefoon te repareren. Je telefoon zal dan door een van de deskundige monteurs van het bedrijf snel en voor een voordelige prijs gerepareerd worden. Tijdens de reparatie zal er ook geen data verloren gaan en het bedrijf geeft 3 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Spreekt jou dit nou ook aan en wil je jouw telefoon graag voor een voordelige prijs door een deskundige monteur laten repareren. Dan raad ik je aan om voor meer informatie een kijkje nemen op de website van Vidaphone of om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Tags:

You Might Also Like