Waarom public affairs en lobbyen belangrijk zijn

Public affairs en lobby-aanpak zijn een blijvend onderdeel geworden van de overall bedrijfsvoering van veel ondernemingen, brancheverenigingen en overheidsorganisaties. Waarom is het belangrijk om belangenbehartigers in dienst te hebben? Politieke en ambtelijke besluiten hebben impact op de bedrijfsvoering. Daarom wilt u besluitvorming beïnvloeden. Dat kan met een proactieve en systematische lobby-aanpak en public affairs in Den Haag.

Sterkere verwevenheid tussen bestuurslagen

Bestuurders, bedrijven en burgers willen hun relatie met politiek en stakeholders managen. De verwevenheid tussen bestuurslagen is sterker dan ooit. Daarom is het ook van belang om te weten waar uw onderneming, organisatie of branchevereniging in Den Haag, Brussel, gemeente of provincie moet zijn. Of op meerdere bestuurslagen tegelijk actief moet zijn.

Trainingen op maat

Vertel, deel, transparantie en verantwoording De Nederlandse wereld van lobby-aanpak en public affairs is de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd. Er gelden een aantal algemene principes: vertel wat u doet, deel, wees transparant en verantwoordt u. Dat is precies wat organisaties doen door gericht te investeren in hun politieke verantwoordelijkheid. Dit brengt de belangen van beleidsmakers en bedrijven samen, versterkt het onderlinge begrip en vertrouwen en verbreedt draagvlak voor beleid.

Public Matters: public affairs & lobbyadviesbureau

Ook graag invloed oefenen op beleid in het belang van uw organisatie en de maatschappij? Roep dan de hulp in van Public Matters. Een public affairs & lobbyadviesbureau uit Den Haag. Het bureau is met name gespecialiseerd in beleidsbeïnvloeding en strategische communicatie. Of het nu gaat om een nieuw wetsvoorstel, het op de markt brengen van een nieuw product of ongewenste handelsbeperkingen. De adviseurs van Public Matters geven advies ten aanzien van de juiste strategie en de meest effectieve uitvoering.

De expertise van Public Matters

Public Matters biedt verschillende diensten aan:

  • Public affairs & lobby
  • Digital public affairs
  • Monitoring & intelligence
  • Strategische communicatie & media
  • Stakeholder management
  • Krachtenveldanalyse & reputatieonderzoek
  • Trainingen & workshops
  • Verenigingsmanagement
  • Interim & coaching

Public Matters

Het laatste nieuws

Mocht u geïnteresseerd zijn in de wereld van public affairs en lobby-aanpak en wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws in deze branche? Public Matters houdt het actuele nieuws bij op hun website.

Public Matters Adres: Bezuidenhoutseweg 101, 2594 AC Den Haag Telefoon: 070 304 6499 Provincie: Zuid-Holland

Tags:

You Might Also Like