Woontrends in 2020

2020 is inmiddels al weer een paar maanden oud. Net als ieder jaar, zien we ook in 2020 een aantal trends terug op het gebied van wonen. In dit artikel wil ik de tijd nemen om 2 van deze trends voor je uit te lichten: het laten plaatsen van een veranda en je eigen infraroodsauna. Ben je benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Extra lang van je tuin genieten!

Voor veel mensen is de tuin het favoriete plekje van de woning. Wij Nederlanders zijn maar al te graag in de tuin te vinden en zodra de eerste zonnestralen zich in het voorjaar voordoen, worden de tuinstoelen al tevoorschijn getoverd. De frisse lucht is goed voor onze fysieke en mentale gezondheid!

Jammer genoeg laat het weer het niet altijd toe om naar buiten te gaan, maar ook als het regent zijn er manieren om tóch lekker (en droog) van je tuin te kunnen genieten. Dit kan bijvoorbeeld door een veranda of overkapping te laten plaatsen. Met een veranda zit je altijd beschut en kun je extra lang van je tuin genieten. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om een veranda te laten plaatsen. Een veranda is ook een ideale plek om bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en planten beschut neer te zetten. Wil je meer weten over de voordelen van een veranda of wil je zelf een veranda kopen? Kijk dan eens op veranda.nl.

Haal een sauna in huis!

We lijken het drukker te hebben dan ooit te voren. Ons werk, sociaal leven en een telefoon die alsmaar om onze aandacht schreeuwt. Om tot welverdiende rust te komen kiezen mensen er vaak voor om naar een spa of wellness-centrum te gaan, maar hoe heerlijk zou het zijn als je zelf een stukje wellness in huis haalt? Denk bijvoorbeeld eens aan een eigen sauna! Er bestaan verschillende soorten sauna’s. De infraroodsauna is bijvoorbeeld een populaire en betaalbare variant. Regelmatig naar de sauna gaan heeft een gunstig effect op je mentale en je fysieke gezondheid. Zo kom je tot rust, verlicht het de stress en bevordert het de bloedsomloop. Daarnaast is het natuurlijk ideaal als je thuis van al deze voordelen kunt genieten!

You Might Also Like