9 december 2021

Zo kun je een luxe auto rijden

Altijd al gedroomd van een luxe auto? Niet elke portemonnee staat het toe om een luxe auto te kopen. Gelukkig zijn er meerdere manieren om bijvoorbeeld een Jaguar te rijden. Wat dacht je van een tweedehands model of een leasecontract? In deze blog leggen wij jou uit hoe je de luxe van een jaguar op de weg ervaart! 

Leaseauto

Je kunt een Jaguar rijden door de aantrekkelijke tarieven voor een Jaguar Shortlease. Bij Blankert Shortlease heb je de keuze uit meerdere modellen. Wat dacht je van de Jaguar I-Pace, Jaguar EX E-performance of de Jaguar XF Sportbrake? Het grote voordeel van shortlease is de flexibiliteit. Wil je tussentijds wisselen van auto omdat je een groter of kleiner model zoekt? Dan is dat mogelijk! Wanneer je een auto gaat leasen rij je in een nieuwe auto, maar dan zonder de hoge aankoopkosten. Een ander groot voordeel aan een leaseauto is dat verzekeringskosten, afschrijving en wegenbelasting verleden tijd zijn. Het enige wat jij hoeft te regelen is de brandstof!

Tweedehands 

Het aanbod tweedehands auto’s is ontzettend groot. Ook voor het automerk Jaguar. Of je nu op zoek bent naar een model van 20 jaar geleden, of een model van 2 jaar geleden. Op websites zoals Marktplaats of Autoscout vind je een compleet aanbod van verschillende modellen. Hier kun je filteren op bouwjaar en prijs. Voor elk budget is er wel een Jaguar te vinden. In welk model zie jij jezelf rijden? Ga jij voor klassiek of sportief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *